Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων

Θ. Αμπατζόγλου: «H αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του Αμαρουσίου κάθε μέρα γίνεται πράξη»

Το έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων Αμαρουσίου και της ανακατασκευής των οδών Αναβρύτων και Αρκαδίου επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο των εργασιών που έχουν ξεκινήσει από τις 13 Ιανουαρίου 2020 και αναμένεται να περατωθούν εντός του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται πως σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός ανοικτού σύγχρονου δημόσιου χώρου αναψυχής και πρασίνου, που θα συμβάλλει στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της πόλης και ταυτόχρονα θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους των άλλων περιοχών. Παράλληλα, προβλέπεται να αποδοθεί ένας πολιτιστικός χαρακτήρας που θα ενοποιεί παλαιά και σύγχρονα σημεία πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος του Αμαρουσίου.

Μετά την ολοκλήρωση της αυτοψίας ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Το Μαρούσι πρέπει σταδιακά να γίνει ελκυστικότερο στη διαβίωση, με περισσότερο πράσινο και λιγότερο τσιμέντο. Το έργο στην πλατεία Ηρώων είναι μέρος αυτού του σχεδιασμού μας, πάντα σε αρμονία με τους αναγκαίους βιοκλιματικούς όρους. Πολύ σύντομα οι κάτοικοι και επισκέπτες της περιοχής θα χαρούν έναν τελείως ανακαινισμένο κοινόχρηστο χώρο που θα υποστηρίξει σημαντικά και την εμπορική δραστηριότητα του κέντρου της πόλης».

Παρόντες στην αυτοψία ήταν οι αντιδήμαρχοι Στέφανος Τσιπουράκης και Ευάγγελος Κάββαλος, ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου επί πολεοδομικών θεμάτων Κων/νος Μπέρδος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΑυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων_1

 


Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων_2

 


Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων_3

 


Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ηρώων_4

 

Scroll to Top