Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στις εργασίες καθαρισμού φρεατίων απορροής υδάτων

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και παρουσία στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Καθαριότητας του Δήμου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης  εργασιών απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής της απορροής ομβρίων υδάτων της πόλης.

Οι ως άνω εργασίες, πραγματοποιούνται σε ολόκληρη την έκταση των ορίων του Δήμου βάσει χρονοδιαγράμματος και εκτελούνται από τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και από εργολάβο στο πλαίσιο ανάλογων συμβάσεων.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει γι αυτό το θέμα: «Ο καθαρισμός φρεατίων εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις καθαρισμού που προγραμματίζονται για την εξασφάλιση της έγκαιρης προετοιμασίας μας, προς αποφυγή σοβαρών προβλημάτων απορρεόντων/ προερχομένων από τις επικείμενες βροχοπτώσεις και τις λοιπές καιρικές συνθήκες ενόψει της χειμερινής περιόδου».

Ο Δήμαρχος υπενθυμίζει πως σημαντική είναι η συμβολή των πολιτών στην ευταξία της πόλης και σημειώνει: «προτρέπουμε τους πολίτες και για την περίπτωση εντοπισμού φραγμένων φρεατίων, να απευθύνονται στη Γραμμή Δημότη, μέσω τηλεφωνικής κλήσης στο 15321, μέσω email στο 15321@maroussi.gr  ή μέσω της Web  & Mobile εφαρμογής (διαθέσιμη για Android και iOS ) για την υποβολή των αιτημάτων τους».

The gallery was not found!
Scroll to Top