Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου σε έργα ασφαλτοστρώσεων και επισκευών οδοστρωμάτων στην πόλη

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου σε έργα ασφαλτοστρώσεων και επισκευών οδοστρωμάτων που εκτελούνται στην πόλη, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Βαγγέλη Κάββαλο και στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος επιθεώρησε τα τμήματα οδών Διονύσου, Θέμιδος, Αιγιαλείας και Δημητρίου Ράλλη όπου έχουν περατωθεί εργασίες αποκατάστασης κυβόλιθων και γενικότερων υποδομών για την πρώτη και ασφαλτικές εργασίες για τις υπόλοιπες. Οι εργασίες αυτές εντάσσονται στο γενικότερο έργο ανακαίνισης περίπου 30.000 τμ δρόμων και των παρελκομένων υποδομών τους, βάσει του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε την περιοχή της Κοκκινιάς προκειμένου να διαπιστώσει την ανάγκη τεχνικών παρεμβάσεων και πάντα συνοδεία τεχνικού κλιμακίου του Δήμου.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας των αυτοψιών, δήλωσε την ικανοποίησή του για την πρόοδο των έργων σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου που συνολικά αναβαθμίζουν τη ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Παρόντες ακόμη οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Γιάννης Νικολαράκος και Γιάννης Ιωαννίδης.

The gallery was not found!
Scroll to Top