Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στην περιοχή του Ψαλιδίου, σε εργασίες καθαρισμών, αποψιλώσεων & συντήρησης πρασίνου

Συνάντηση με εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής & κατοίκους

Θ. Αμπατζόγλου: «Χρειάζεται η συμμετοχή όλων για μία πόλη καθαρή, ασφαλή και βιώσιμη»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 στη γειτονιά του Ψαλιδίου όπου εκτελούντο την προηγούμενη εβδομάδα, εργασίες γενικότερου ευπρεπισμού της περιοχής. Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου της περιοχής & κατοίκους, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άμεση ανταπόκριση της Δημοτικής Αρχής στα αιτήματά τους.

Ο  Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της επίσκεψής του στην περιοχή του Ψαλιδίου δήλωσε: «Είμαστε παρόντες σε όλες τις γειτονιές και συζητούμε με τους πολίτες για όλα τους τα θέματα. Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός όλων των περιοχών, είναι από τις πρώτες προτεραιότητες του Δήμου μας. Διανύουμε ένα ζεστό καλοκαίρι με χαρακτηριστικό τον καύσωνα τον τελευταίων ημερών όπου η καθημερινότητα γίνεται δυσκολότερη και απαιτεί ακόμη μεγαλύτερη προσοχή και τήρηση όλων των κανόνων που καθιστούν μια πόλη καθαρή και ασφαλή».

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας συνόδευαν τον Δήμαρχο, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Τεχνικών Συνεργείων Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, η Προέδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου, ενώ παρόντες ήταν και ο Πρόεδρος  του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» Σολδάτος Κων/νος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου και κάτοικοι.

The gallery was not found!

 

Scroll to Top