Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου στα έργα: Διάνοιξη τμήματος οδού Τυμφρηστού / Ενεργειακή Αναβάθμιση Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου στα έργα:

  • Διάνοιξης τμήματος της οδού Τυμφρηστού στην περιοχή Στούντιο Α και
  • Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

 

Θ. Αμπατζόγλου: «Έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των Μαρουσιωτών»

Το έργο διάνοιξης τμήματος της οδού Τυμφρηστού στην περιοχή του Στούνιο Α επισκέφτηκε την Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Κων/νο Ρώτα και υπηρεσιακούς παράγοντες της Δνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την εξέλιξη του έργου που περιλαμβάνει τη διαπλάτυνση του δρόμου και νέα ασφαλτόστρωση, κατασκευή πεζοδρομίου και αγωγούς όμβριων υδάτων. Το έργο εντάσσεται στη γενικότερη εργολαβία που αφορά στη διάνοιξη οδών στο Μαρούσι και τη διαμόρφωση πολεοδομικών εκτάσεων σε συνέχεια της ένταξής τους στο σχέδιο πόλης.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το Δημοτικό Κολυμβητήριο όπου πραγματοποιούνται εργασίες σχετικά με το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, παρουσία του Αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Γιάννη Νικολαράκου και της Προέδρου Ισότητας Φύλων και Εντεταλμένης Συμβούλου σε θέματα αθλητισμού Ελένης Λέκκα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αφού ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που πραγματοποιούνται στο Κολυμβητήριο στη συνέχεια δήλωσε: «Στο Μαρούσι αυτή τη στιγμή γίνονται έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών όπως αυτό της Τυμφρηστού και διασφαλίζουν την ποιοτική διαβίωση σε περιοχές που αντιμετώπιζαν χρόνια και καίρια προβλήματα υποδομών. Από την άλλη, εργασίες όπως αυτές του Κολυμβητηρίου μας, με τα χιλιάδες μέλη δημιουργούν νέες προϋποθέσεις ανάπτυξης του Δήμου μας. Ο προγραμματισμός των έργων μας για το 2022 βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη έχοντας στο επίκεντρο των πολιτικών μας τον Πολίτη και τις ανάγκες του».

The gallery was not found!

 

 

Scroll to Top