Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε εργασίες αποψιλώσεων στην περιοχή της Αγίας Φιλοθέης

Θ. Αμπατζόγλου:  «Χρειάζεται η προσοχή όλων κατά την αντιπυρική περίοδο»

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου πραγματοποίησε αυτοψία την Παρασκευή 28 Μαΐου 2021 σε περιοχή της Αγίας Φιλοθέης (Μετόχι) όπου εκτελούνται εργασίες αποψιλώσεων από τις δυνάμεις και τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Στέφανου Τσιπουράκη, παρουσία του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Επαμεινώνδα Κατσιγιάννη και του Δημοτικού Συμβούλου Κων/νου Αντωνόπουλου.

Ο Δήμαρχος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για τις εργασίες ενώ είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με κατοίκους για ζητήματα της περιοχής αλλά και να λάβει γνώση από στελέχη του Υπουργείου Πολιτισμού για τo έργο αναστήλωσης της ιστορικής εκκλησίας «Μετόχι Αγίας Φιλοθέης».

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην περιοχή, ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Η αντιπυρική περίοδος επιβάλλει συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά του Δήμου αλλά και την προσεκτική συμπεριφορά των πολιτών. Η προστασία του περιβάλλοντος και του πρασίνου απαιτεί τον καθαρισμό των ιδιόκτητων οικοπέδων και την αποφυγή κάθε είδους ρύπανση των κοινόχρηστων χώρων. Καμία συμπεριφορά που θέτει σε κίνδυνο τη Δημόσια Ασφάλεια δεν θα γίνει ανεκτή».

The gallery was not found!
Scroll to Top