Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Αυτοψία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θ. Αμπατζόγλου σε έργα στην περιοχή του Αγίου Θωμά: απορροής ομβρίων υδάτων & ανακαίνισης ανοικτού γηπέδου μπάσκετ

Θ. Αμπατζόγλου: «Η ασφάλεια του Αμαρουσίου σε όλους τους τομείς αποτελεί προτεραιότητά μας»

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου τη Δευτέρα 26 Απριλίου 2021, σε έργα που περατώθηκαν στην περιοχή του Αγίου Θωμά.

Το πρώτο έργο αφορά την αντιπλημμυρική προστασία και θωράκιση της περιοχής από τα όμβρια ύδατα  όπου κατασκευάστηκε και τοποθετήθηκε κεντρικός αγωγός καθώς και φρεάτια υδροσυλλογής υδάτων.

Το δεύτερο έργο αφορά στην ανακαίνιση ανοικτού γηπέδου μπάσκετ, ενώ παραπλήσια του γηπέδου ανακαινίσθηκε και ο χώρος στέγασης του 1ου συστήματος Προσκόπων Αμαρουσίου

Μετά το πέρας της επίσκεψής του, ο κ. Θ Αμπατζόγλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των έργων και ενδεικτικά σημείωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που παραδίδουμε στους Δημότες μας μία γειτονιά  ασφαλή από τα όμβρια ύδατα αλλά και χαρούμενοι για έναν  ακόμη ανακατασκευασμένο ανοικτό χώρο άθλησης, στη διάθεση της νεολαίας του Αμαρουσίου. Σειρά τώρα έχουν οι περιοχές του Αγίου Νικολάου και του Νέου Τέρματος όσο αφορά την προστασία από τα όμβρια ύδατα. Είναι δέσμευσή μας, οι γειτονιές του Αμαρουσίου να αποκτήσουν την ασφάλεια και ποιότητα που τους αξίζει.»

Τον Δήμαρχο συνόδεψαν στις αυτοψίες, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού  Γιάννης Νικόλαρακος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Βαγγέλης Κάββαλος  ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, καθώς και μέλη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.

The gallery was not found!

 

Scroll to Top