Θεόδωρος Αμπατζόγλου

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

«Active Family»: Ένα ξεχωριστό αθλητικό πρόγραμμα στο οποίο Γυμνάζονται ταυτόχρονα Γονείς και Παιδιά στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου

O Δήμος Αμαρουσίου μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ) πρωτοπορεί ξανά και δημιουργεί ένα καινούριο πρόγραμμα άθλησης, το «Active Family», στο οποίο θα γυμνάζονται την ίδια ώρα γονείς και παιδιά ηλικίας 4-6 ετών. Το πρόγραμμα  θα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αμαρουσίου (Κονίτσης 16) κάθε Δευτέρα & Τετάρτη, 16:00-17:00 & 17:00-18:00. Οι γονείς θα αθλούνται χρησιμοποιώντας τα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης, τους διαδρόμους τρεξίματος, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα παιδιά ταυτόχρονα θα συμμετέχουν σε πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο στην προνηπιακή και νηπιακή ηλικία από εξειδικευμένη γυμνάστρια.

Πείτε ναι στην άσκηση για εσάς και τα παιδιά σας συμμετέχοντας στο «Active Family». Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις αιτήσεις εγγραφών επισκεφθείτε την Γραμματεία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα ) ή καλέστε στα τηλέφωνα: 2106107650-651, & 2132038637.

 

Facebook: athlitikokentrodimouamaroussiou

Scroll to Top